Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Andrássy úti luxus az ORCO-tól

2007. április 16. - fovarosi.blog.hu

Az Andrássy út megújulását sok ingatlanügyi botrány kíséri, de az eredmény összességében még így is pozitívnak mondható. E megújulás egyik legújabb példája az Andrássy út 68. szám épülete. Egy iskola kiköltöztetése után az ORCO csoporthoz került az ingatlan, az új tulajdonos pedig nagy átalakításba fogott: a ház visszanyeri régi fényét, és 2007 októberében megnyílhat az Avenue Gardens luxus apartmanház. Az ingatlan teljes építési területe műemlékvédelem alatt áll. Az épülettömb részei az Amadeus (régi ház), Bartók, Chopin, Debussy és Erkel (új épületrészek) neveket kapták (gyengébbek kedvéért: A, B, C, D, E épületrészek).


Avenue GardensÖsszesen 6620 négyzetméteren 77 luxuslakás épl majd, 48-185 négyzetméterig terjedő alapterületekkel. A magas lakásárakat kifizető vásárlók nem csak egy luxusnak számító helyszínt kapnak cserébe (a közelben található a Nagymező utca, a Liszt Ferenc tér, és az Operaház is), hanem egy sor kiemelt szolgáltatást is:

-wellness centrum úszómedencével, jacuzzival és szaunával

-24 órás recepció és biztonsági szolgálat-mosoda és takarító szolgálat

-mélygarázs 117 parkolóhellyel (77 lakáshoz!)

-luxus üzletek a földszinten

-japánkert az udvarban, kertészet

-gyorsjavító szolgálat

-vegytisztító szolgálat stb.

A lakásokban wireless internetet, klímatizálást és kábeltelevíziós csatlakozást is biztosítanak.


Források, képek:

http://www.hg.hu/cikk/luxus_lakoingatlan_az_andrassy_uton

http://www.avenuegardens.hu/

http://www.octogon.hu/index.php?pa=index&sess=&lan=0&kat=-1&cik=5999

http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=168433&fr=te

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása