Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Neo Center - Kispest, Határ út

2007. szeptember 05. - fovarosi.blog.hu

Ha a Határ úti metróállomástól az Europark felé indulunk, balra esik egy nagy, eddig üresen álló telek az 50-es villamos végállomása mellett. Ez a terület hamarosan beépül, és bár a telek az Europark szomszédságában van, mégis bevásárlóközpont épül ide.

A teljes bérelhető terület kb. 40 ezer nm lesz, a szokásos üzlethegyek mellett lesz itt egy 500 négyzetméteres sport- és szabadidőrészleg is, benne futtballpályával, fitnesz központtal, és futballpályával. Ilyen bevásárlóközpontban még nem épült Budapesten, ennyiben mindenképpen újdonságot jelent majd az új épület. De lesznek irodák is, 17 ezer négyzetméteren. A 2009 első félévére várható átadásig elköltenek 60 millió eurót (15 milliárd forintot).

 



Forrás:

http://www.hg.hu/cikk/ujabb_bevasarlokozpont_epul_kispesten

http://www.nol.hu/budapest/cikk/458337/


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása