Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Makett kiállítás a KÉK-ben - gyere el!

2008. november 07. - fovarosi.blog.hu

(Új kategória indul: az Ajánlóban Budapestről megjelent kiadványokról, illetve érdekes programokról olvashat majd a Nyájas Olvasó.)

A KÉK 2008. november 7–9-ig Budapesten rendezi meg "100 szoba - 100 makett" címmel az I. Nemzetközi Építészeti Makett Fesztivált. A helyszín a Szervita téren a volt OMFB székház (amihez parkolóház is csatlakozik), a templommal pont szemben. Egész hétvégén lesznek programok: péntek este 17-tól kezdődnek az építészeti témájú előadások, szombaton délelőtt építészeti séták lesznek, délután pedig a makettek formájában bemutatott épületekről lesznek előadások. Többek között a CET-Közraktárak projekt (ONL) is bemutatkozik.

Származási hely: budapestjovoje.freeblog.hu

Részletek: http://kek.org.hu/modelfest/

 

A kiállítás 2008. november 7–30-ig lesz megtekinthető. A KÉK non-profit szervezet, folyamatosan várja az önkénteseket, a támogatókat, és 2009-re egy új épület is kellene nekik, ahol meghúzhatják magukat, mert a jelenlegi épületet jövőre lebontják, hogy ott felépülhessen egy Zaha Hadid tervezte új épület. Szóval már csak azért is érdemes eljönni, mert a volt OMFB székház idén utoljára látható!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása