Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Az EB előtt a Hajósban

2010. augusztus 02. - fovarosi.blog.hu

Sőt, pontosabban a Széchy-ben. A Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda bővítését ugyanis róla nevezték el. És itt lesz szerdán, 4-én az Úszó EB megnyitója. Mini képriport következik a megnyitó előtt.

 

Paravánok felállítva, jobbra ideiglenes állványzatú üléssorokat emeltek. Nagyon kulturáltan: a fákat megkerülik az üléssorok. A medencében az olasz szinkronúszók gyakorolnak éppen.
 

Nagyon tuti közvetítésnek nézünk elébe ezzel a kamerával: a medence négy sarkán álló egy-egy óriás-kandeláberre rögzítették ezt a kamerát. Négy dróton lóg, ezeket lehet húzni-engedni. És persze a fekete egység is pörög-forog mindenfelé. Állítólag annyira közel tudnak menni az eseményekhez, hogy egyszer egy szinkronúszó bele is rúgott egy ilyenbe valahol a gyakorlata közben.
 

A RAI Sport is közvetít. Olaszok mindenhol :-)
 

A fákat megkerülő üléssorok - a szerencsések még árnyékra is lelhetnek majd.
 

Kameraállvány - tudtad, hogy pontosan ugyanolyan súlyokkal egyensúlyozzák ki, mint amivel a konditeremben találkozhatsz? Az "Atlas Sport 20 kg" felirat elárulja.
 

Paraván a magasugró medence oldalában.
 

Keeeeezzzzdőőőőőődik! A megnyitóra jön Shmitt Pál, Bangó Margit és a 100 tagú cigányzenekar is. Állítólag Shmitt Pál egy delfin hátán érkezik majd! :-)

 

És végül egy kis ízelítő szinkronúszásból: az olaszok gyakorolnak az alábbi kis videón. Az igaz, hogy ha az egyik szinkronúszó meghal, akkor a többi is meghal?
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása