Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Segítőket keresek

2015. április 07. - fovarosi.blog.hu

Az elmúlt időszakban a blogolással tölhető időm kevésnek bizonyult a szükségeshez képest, így Olvasóim felé fordulok. Mint az a Radnóti Gimnáziumról szóló cikkekből is látható már, szerzőtársakat szeretnék bevonni a Fővárosi Blog jövőjébe. Ha te (vagy Ön) rendelkezik már némi tapasztalattal e téren - például részt vesz egy túracsoport vagy helytörténeti gyűjtemény vagy blog vagy honlap írásában stb. -, és szívesen írnál / írna cikkeket a Fővárosi Blogra hobbiként, jelentkezz a blog e-mail címén: 7788fido (a) gmail (pont) com.

Már több éve nagy sikernek örvend az ötven évvel ezelőtti fővárosi hírekből válogató cikksorozat is. Ennek alapja sok-sok oldalnyi napilap átlapozása, cikkek kifotózása. Ehhez a munkához olyan segítőre lenne szükségem, aki rendelkezik laptoppal és egy kis kompakt digitális fényképezőgéppel is. Ez utóbbi esetben szerény javadalmazást is fel tudok ajánlani. További részletek szintén e-mailben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miklos Molnar 2015.08.07. 22:27:02

Örömmel segítenék. Gyakorlati munkánk részeként napi szinten tudjuk használni ezt a blog-ot, tartalmát és képanyagát tekintve egyaránt. "Kulturmissziónk" neve FUNGARIAN (fungarian.hu). Ezen túl az idegenvezetőképzésben is aktívak vagyunk. Még nem tudom hogyan, de szeretnénk gazdagítani az odalt.
Üdvözlettel,
molnár miklós
info@fungarian.hu
süti beállítások módosítása