Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Tartoznak a BKV-nak

2007. szeptember 11. - fovarosi.blog.hu

Az Origo cikke szerint hamarosan átszámozzák a BKV több járatát: a gyors járatok piros keret helyett E betűjelet kapnak, az azonos számmal egymás közelében közlekedő járatok egyike új számot kap majd (pl. a Keletinél van 73-as busz és 73-as troli is). A BKV a Volánnal is egyeztet, az elővárosi buszokat is érinti a 100 millió forintos változás.

 


A megdöbbentő a cikk olvasása közben nem ez volt, hanem néhány adat a BKV díjhátralékairól. Jelenleg 1,2 millió pótdíjbehajtási ügye van függőben a BKV-nak. A bliccelők 10 milliárd forinttal tartoznak! A legnagyobb adós 2,5 millió forintot halmozott fel tartozásként, jutalma az lesz, hogy valószínűleg elárverezik a házát. Elképesztő, nem? Nem csoda, hogy a BKV márciusban kampányt indított a bliccelők ellen. Te egyetértesz a szigorúbb ellenőrzéssel?


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása