Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Ezek lettek az év irodái

2016. február 16. - fovarosi.blog.hu

Kihirdették Az Év Irodája verseny győzteseit. A verseny idén minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen a hét kategóriában 84 pályázat érkezett be, ezen belül a névadó kategóriában 41 iroda jelentkezett a versenyre. A zsűri végül a nagy számú világszínvonalú pályázatnak köszönhetően négy díjat osztott ki ebben a kategóriában. "Az Év Irodája" a Profession.hu lett, "Az Év Irodája Nagyvállalat kategóriát" a GE Global Operations, GE Healthcare nyerte el, "Az Év Design Irodája" a DekoRatio Branding & Design Studio lett, míg "Az Év Irodája Különdíjat" a Waberer’s vezérigazgatói irodák kapta.

"Az Év Irodaháza Bérlői Díjat" a Váci Corner Offices nyerte el, amely a Váci úti irodafolyosón a legújabb zöld fejlesztések méltó reprezentánsa. "Az Év Új Ingatlanfejlesztése" díjat a Váci Greens 'C' épülete érdemelte ki, amely az irodapark újabb fejlesztési fázisának világszínvonalát hirdeti. "Az Év Tervezett Projektje" díjat a CEU Campus Redevolopment Project 1. fázisa kapta, amely a pesti belvárosban példamutatóan revitalizál és modernizál meglévő épületeket, miközben új városi campus formálódik. "Az Év Legzöldebb Projektje" idén a Hun-Office Irodaház Debrecen lett, jelezve, hogy Budapest mellett a vidéki helyszíneken, nagyvárosokban is egyre nagyobb szerepet kapnak a környezettudatos megoldások és fejlesztések. "Az Év Üzemeltető Cége" díjat a Future FM cégcsoport kapta, míg a CBRE "Az Év Property Management Cége Különdíjat" érdemelte ki.

fovarosi.blog.hu: Profession01 - indafoto.hu

A győztesek
Az Év Irodája: Profession.hu
Az Év Irodája Nagyvállalat kategória: GE Global Operations, GE Healthcare
Az Év Design Irodája: DekoRatio Branding & Design Studio
Az Év Irodája Különdíj: Waberer’s vezérigazgatói irodák
Az Év Irodaháza Bérlői Díj: Váci Corner Offices
Az Év Új Ingatlanfejlesztése: Váci Greens ’C’ épület
Az Év Tervezett Projektje: CEU Campus Redevolopment Project 1. fázis
Az Év Legzöldebb Projektje: Hun-Office Irodaház Debrecen
Az Év Üzemeltető Cége: Future FM cégcsoport
Az Év Property Management Cége Különdíj: CBRE
Az Év Ingatlanpiaci Személyisége: Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása