Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Transzformátor a föld alatt

2008. december 29. - fovarosi.blog.hu

Egy transzformátor állomás mellett lakni felér egy büntetéssel. Ezek a berendezések halál rondák még akkor is, ha nem firkálják össze. Kerülgetni kell. És még zajos is.

A Jet-Vill Kft. javaslata alapján ez talán lassan megszűnhet. A cég javaslata alapján az egészet le kellene, és le lehet süllyeszteni a föld alá. A burkolatba simuló állomás tetején nyugodtan sétálhatunk. A JFA 1000 nevű rendszer további előnye, hogy hűtőventilátorok alkalmazását nem igényli, így a zajszintje és a fogyasztása is lényegesen kisebb. Ilyen földalatti dobozokkal akár egy fesztivál elektromos ellátása is jobban megoldható, kiküszöbölve a nézők között tekergő kábelek erdejét. Használaton kívül pedig a berendezés belesimul a környezetébe. Az újfajta megoldással a sétáló utcákban, parkokban, műemlékileg védett területeken, vagy zsúfolt belvárosi környezetben is lehetővé válik egy transzformátorház telepítése.

http://www.jet-vill.hu/file_00000450_m/jfa1000.jpg
(Forrás)

 

Források:
http://epiteszforun.hu/node/11078
http://www.jet-vill.hu/content_153-hu.html

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása