Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Mi lehet ez Kelenföldön?

2009. június 26. - fovarosi.blog.hu

Rátaláltam egy 4-es metrós blogra, az a címe, hogy Felület, és a 4-es metró építéséről van fent rajta rengeteg kép. A Kelenföldi állomáson fotózta az alábbit, de fogalmam sincs, hogy mi lehet ez a betonba nyomott rovar (molylepke? darázs?). A 4-es metró honlapján található látványtervek egyikén sem látszik ilyesmi. Vajh mi lehet ez? Ki tud róla valamit?

Metro4-Kelenfold1.jpg
A kép forrása a Felület blog

Metro4-Kelenfold2.jpg
A kép forrása a 4-es metró honlapja

Update: Sikerült kinyomoznom, hogy a fotó az állomás peronszintjén készült, kb a 12-es vágány alatt. A rovar a látszóbeton felületű bélésfalakat fogja díszíteni az állomás egész területén a Palatium Építész Stúdió tervei szerint. (A kelenföldi metróállomás kiviteli tervezését a VPI Építész kft. végzi, generáltervező a Palatium Stúdió Kft.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása