Fővárosi Blog

Fővárosi Blog

Milyen legyen a Kazinczy utca?

2011. június 29. - fovarosi.blog.hu

A közeljövőben nekiállnak a Kazinczy utca felújításának. Ez alkalomból a Szimpla és az Azért7 Egyesület információs központot hozott létre, hogy összehangolják a különböző érintett felek érdekeit, óhajait.

Alábbiakban olvasható a felhívás szövege, itt pedig egy felmérés eredménye.

Kedves Tervező, Hallgató, Látogató, Barát!

A Kazinczy utca a megújulás küszöbén áll. A Wesselényi és Dohány közötti szakaszt épp itt fúrják-faragják, kicserélik a közműveket és új burkolatot is kap. Mi nem tudtuk véleményezni a rendezési tervet, de mostanra legalább megismerhettük: csökkentett forgalmú utcaszakasz lesz. Sokan szeretnék sétálóutcaként látni az egész Kazinczyt, szeretnék, ha több helye lenne a gyalogosoknak, kisgyerekeknek, kismamáknak, kerékpárosoknak, turistáknak, kisboltoknak.

Van véleményed? Megskiccelnéd?

Örömmel vennénk, ha szaktudásoddal, ötleteiddel segítenél szépíteni, fejleszteni a környéket; ha van bármilyen építő jellegű észrevételed, ne habozz megosztani velünk és a szélesebb közönséggel! A legjobb ötlet/terv beküldője 20000 Ft-os Szimpla fogyasztási kártyát nyer. A rendezési tervet megtalálod itt, valamint a Kazinczy utca 7-ben, az Információs Kifőzdében.

Beküldési határidő: július 4-e, 20 óra szimpla@szimpla.hu.
Legyen olyan, amilyennek mi szeretnénk!

Tetszett a cikk?
Kövess Facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2011.06.30. 12:46:29

@fovarosi.blog.hu: A Kazinczy utcáról!... :) mivel arról van szó. Nem? És érdekel, hogy milyen most... gondolom másokat is érdekel. Bocsi. (engem azért, mivel ott nőttem fel)... gondolom a VII. ker. ről van szó... :) üdv.
ildsisy

macskafaraok 2011.07.01. 23:17:10

Szimpla...
Még több nyugati tourist, még több pénz...
Csak ennyi...
süti beállítások módosítása